Proffesional Meiny bakker als trainer

Ontmoet de trainer

Ik vond dat het tijd werd, tijd om te delen. Ervaringen, kennis én netwerk. Immers, Noord-Nederland staat te springen om vakkundige trainingsacteurs die én enthousiast én goed opgeleid zijn om met dit leermiddel anderen in beweging te krijgen en zichzelf daarmee een persoonlijke boost te geven!

De  training moest wel praktisch zijn en actief, vol persoonlijk leren, op een fijne, inspirerende plek. En natuurlijk direct toepasbaar, in echte werksituaties veilig maar haalbaar. Toegankelijk voor allen nieuwsgierig naar het vak, leerprocessen en mensen in het bijzonder, en enigszins bekend met acteren. 

Leren Trainingsacteren is een feit!

Meiny's achtergrond

Je kunt een ander
pas iets leren
als je zelf wilt leren

Visie en insteek

Ondernemend, en vaak op zoek naar uitdagingen of hoe iets ook anders kan. Dat levert 'pareltjes'.  In alles wat ik gedaan heb zie je dat ik op zoek ben naar eigenheid en werkelijk contact, dát boven water halen is de ware uitdaging! Dat zit zeker in trainingsacteren. Dat moet je als cursist van deze basistraining willen leren en willen doen met jezelf en een ander. Hoe klinkt dat voor jou??

Mijn werkzame leven is begonnen in het jeugd & jongerenwerk. Van internaat tot vroegtijdig schoolverlaterproject, als begeleidster, straathoekwerkster, organisator van festivals tot later docent en trainer in het HBO-onderwijs.

Ondertussen  ontstond ook de kriebel naar meer theaterwerkzaamheden. Eerst toepasbaar in het welzijnswerk, bv wijktheater maken en organiseren, en in 2011 kwam daar mijn eigen theaterburo  bij. MeinTheater is nu de plek waar vanuit ik theaterlessen geef en speciale activiteiten organiseer, zoals clownerie of acts op locatie. Op de NHLStendenhogeschool sta ik in nauw contact met de docent Theateropleiding, waar ik in 2019 een periode vervangende begeleiding heb mogen geven aan studenten van de minor trainingsacteren.  De laatste  paar jaar zelf ook weer actief als trainingsacteur op de Hanzehogeschool Groningen.

Zelf acteren komt ook regelmatig voor. In een Friese film, op locatie met de Paupers in Workum, of ik doe mee met improvisatieprojecten. Regelmatig laat ik me hierin bijscholen. Altijd fijn om weer te leren met vakgenoten.

De combinatie welzijn & drama als middel siert mijn logo en mijn leven. In beweging met drama, en nu; jezelf en de ander in beweging brengen bij LerenTrainingsacteren

Nog  andere vragen??

Bedankt voor je bericht!